Doe mee


De afdeling Zuid-Holland met een gekozen provinciaal bestuur bestaat sinds 26 juni 2011. Het is een actieve afdeling, die campagnes voert voor verkiezingen, zowel landelijk als gemeentelijk, voor de provincie, waterschappen en het Europese Parlement. Daarnaast brengen we met diverse acties de grondbeginselen, visie en doelstellingen van de partij onder de aandacht van burgers in onze provincie. Met dank aan alle actieve leden! Eenmaal per jaar organiseren we een algemene ledenvergadering waarvoor alle leden in Zuid-Holland uitgenodigd worden.

De fracties in Zuid-Holland
In Zuid-Holland hebben we momenteel negen gemeenteraadsleden. Drie in Leiden en twee in zowel Pijnacker-Nootdorp als Den Haag. In Rotterdam en Gouda hebben we elk 1 gemeenteraadslid. Ook hebben we twee Statenleden in de Provinciale Staten van Zuid-Holland en vier vertegenwoordigers in twee Waterschappen, te weten het Hoogheemraadschap van Delfland en het Hoogheemraadschap van Rijnland.

6 enthousiaste werkgroepen
We zijn er trots op dat we inmiddels 6 actieve werkgroepen hebben. Dat zijn Den Haag, Dordrecht, Gouda, Leiden, Delft, Capelle aan den IJssel en Rotterdam. In verkiezingstijd voeren ze actief campagne en daarbuiten organiseren ze regelmatig evenementen om de Partij voor de Dieren onder de aandacht te brengen. Denk daarbij aan opruimacties, filmvertoningen, flyeracties en lezingen. Daarnaast ondersteunen ze samen met de Afdeling Zuid-Holland onze volksvertegenwoordigers in Zuid-Holland.

Interesse?
Wilt u meer over ons weten? Stuur ons dan een email via zuidholland@partijvoordedieren.nl of via de onderstaande contactgegevens. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Als u actief wil worden bij een van de werkgroepen in uw eigen gemeente of een keer verkennen hoe het er in een werkgroep aan toe gaat? Neem dan direct contact op met de werkgroep in uw gemeente of bij u uit de buurt: denhaag@.., Rotterdam@.., Delft@.., Dordrecht@.., Leiden@.., Gouda@.. partijvoordedieren.nl.

Wij zien u graag bij een van onze activiteiten!

Martin Bloemendal, voorzitter
Daisy Delibes, secretaris
Emi Visser, Penningmeester

Mike Eijmaal, vice-voorzitter
Cees Venderbos, algemeen bestuurslid
Meike de Boer, algemeen bestuurslid
George Ongkiehong, algemeen bestuurslid

Contactgegevens afdeling Zuid-Holland:

Partij voor de Dieren afdeling Zuid-Holland
E-mail: zuidholland@partijvoordedieren.nl

Onze social media:
Facebook
Twitter