Doe mee


Sluit je aan bij het groeiend verzet! Samen kunnen we de stem van de dieren versterken en strijden voor een duurzame, diervriendelijke toekomst. Onze beweging maakt een verschil voor de dieren, de planeet en de natuur. In de provincie Zuid-Holland zijn wij altijd op zoek naar gedreven mensen die zich willen inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu. Dat kan op allerlei manieren, lees hieronder hoe jij actief kunt worden.

Wil je meedoen aan activiteiten?
Via onze Social Media kanalen, Facebook, Twitter, Instagram, Signal en Discord blijf je op de hoogte van de activiteiten binnen de afdeling Zuid-Holland. Activiteiten zijn vaak voor iedereen toegankelijk, sommige zijn alleen voor leden. Wil je daar ook bij zijn? Meld je dan hier aan!

Wil je meehelpen organiseren van activiteiten?
Dat kan! Als je lid bent van de Partij voor de Dieren kun je je aansluiten bij een lokale werkgroep bij jou in de buurt. De werkgroepen organiseren activiteiten zoals: flyeracties, protesten, lezingen, filmavonden, workshops, opruimacties en nog veel meer!

Hieronder vind je de e-mailadressen van de werkgroepen, stuur gerust een mailtje voor meer informatie of om je aan te melden voor een activiteit of werkgroepoverleg:

Werkgroep Rotterdam

Werkgroep Den Haag

Werkgroep Leiden

Werkgroep Gouda
Werkgroep Alphen aan den Rijn
Werkgroep Delft
Werkgroep Dordrecht
Werkgroep Zuid-Hollandse Eilanden
Werkgroep Schiedam-Vlaardingen

Daarnaast ondersteunen de werkgroepleden ook de PvdD-fracties binnen onze provincie. Er is enorm veel te doen en voor iedereen is er wel een taak die past bij je interesses, talenten en beschikbare tijd.

De fracties in Zuid-Holland
In Zuid-Holland hebben we de volgende fracties:

Provinciale Staten van Zuid-Holland
Leiden
Den Haag
Dordrecht
Rotterdam
Gouda
Pijnacker-Nootdorp
Delfland
Rijnland
Schieland en de Krimpenerwaard
Hollandse Delta

Jongerenorganisatie PINK! afdeling Zuid-Holland
Ben je tussen de 14 en 28 jaar en wil je je graag met andere jongeren inzetten voor dieren, natuur en milieu? Neem dan eens een kijkje bij PINK!, de jongerenorganisatie van de Partij voor de Dieren. Je kunt tegelijkertijd lid zijn van PINK! en van de Partij voor de Dieren.

Het afdelingsbestuur bestaat uit de volgende leden
Meike de Boer, voorzitter
Michel Timmermans
, secretaris
Mike Eijmaal, Penningmeester

Erwin Scheijde. algemeen bestuurslid werkgroepen & activiteiten
Mathijs de Ruiter, algemeen bestuurslid Politiek
Natasja Verkaik, algemeen bestuurslid werkgroepen & activiteiten

Contact met het afdelingsbestuur:
Is je vraag niet beantwoord of ben je op zoek naar meer informatie over de afdeling Zuid-Holland van de Partij voor de Dieren? Mail dan naar onze secretaris via onderstaand adres en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. E-mail: zuidholland@partijvoordedieren.nl