Denk in December ook aan de dieren!


16 december 2007

Voor miljoenen dieren is december géén feest. Na een treurig leven in de donkere hokken van de bio-industrie wacht hen een triest einde als ingrediënt van een van de vele ‘feestgerechten’. Op de site van Compassion In World Farming (CIWF) kunt u lezen hoe u van december (en natuurlijk van alle andere maanden van het jaar!) een feest zonder dierenleed kunt maken!

Bron: dierenindecember

Vrede op aarde
In mensen een welbehagen
Zo willen we kerstfeest vieren
Maar wat gebeurt er met vele productiedieren
Mogen zij geen vrede op aarde
Zij hebben toch ook een eigenwaarde
Heb mededogen
En kijk eens een dier in de ogen
Weet dat in plaats van vlees in de pan
Een vegetarisch kerstfeest zonder dierenleed kan
Vrede op aarde
In mensen en dieren een welbehagen


De Partij voor de Dieren Zuid-Holland wenst u
een fijn en diervriendelijk kerstfeest toe!

Klik hier voor menusuggesties voor een diervriendelijk kerstdiner.

“Op 16 december heeft de Partij voor de Dieren heeft met verschillende mensen van de 2 werkgroepen in het centrum van Den Haag en Rotterdam een setje van een kerstkaart, een diervriendelijk menu en zakjes met walnoten uitgedeeld en hen namens de Partij voor de Dieren fijne en diervriendelijke kerstdagen gewenst. Er waren veel positieve reacties. Soms waren mensen wat achterdochtig dat men alleen maar een ‘cadeautje’ kreeg en er verder niets voor hoefde terug te doen.

Het was opvallend dat veel allochtone mensen erg positieve reacties gaven op onze activiteiten. Als met al een geslaagde actie, die het waard is om volgend jaar te herhalen. "

Onderstaand een kleine impressie:

Gerelateerd nieuws

Eerste nieuwsbrief Partij voor de Dieren Zuid-Holland!

Vandaag hebben wij onze eerste nieuwsbrief naar onze leden in Zuid-Holland gestuurd. In deze nieuwbrief -die 4 keer per jaar ...

Lees verder

Dierenwelzijn schiet tekort bij visvangst

Supermarkten streven ernaar alleen duurzaam gevangen vis te verkopen. Nu willen zij ook dat bij de vangst op het dierenwelzij...

Lees verder