Huizenga On Tour


13 december 2008

Vrijwilligers van de werkgroep Zuid-Holland bezoeken met een informatiestand diverse gemeenten binnen de provincie. De On Tour dankt zijn naam aan de bedenker van deze activiteit, Bert Huizenga. Hij bedacht dat het belangrijk was om de doelstellingen van de Partij voor de Dieren onder een breder publiek onder de aandacht te brengen. Door zicht baar op straat aanwezig te zijn.

Met veel bevlogenheid heeft Bert Huizenga de eerste opzet, alsmede de meeste materialen, waaronder fotoboeken, ander beeldmateriaal en gesigneerde uitspraken van bekende Nederlanders vormgegeven. Hij heeft zijn werk niet mogen voltooien. Na de eerste On Tour-dag in Alblasserdam is Bert onverwachts overleden.
Met de te naamstelling Huizenga On Tour menen wij dat hij in gedachte toch aanwezig is bij zijn idee om nog meer bekendheid te geven aan de doelstellingen van de Partij voor de Dieren. Want voor Bert was dat het belangrijkste uitgangspunt, betere informatieverstrekking over het slecht geregelde welzijn van de dieren.

De data voor 2009 van de Huizenga On Tour staan vermeld op de website.

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die het leuk vinden om een stand te bemannen. Neem eens een kijkje op de agenda, misschien staat uw gemeente er ook tussen. Misschien ook leuk om gelijk eens kennis te maken met onze vrijwilligers.

Gerelateerd nieuws

Huizenga On-Tour – Schiedam - Zaterdag 6 december 2008

Tussen elf uur en half twee stonden we met onze informatiestand bij de Passage in Schiedam. In het begin was het vrij rustig ...

Lees verder

De dieren komen van Mars

Overal zijn de Kerstvoorbereidingen in volle gang. Daarbij bieden opvallend veel organisaties gezellige programma’s aan...

Lees verder