Nieuwe bestuurs­sa­men­stelling Zuid-Holland


13 december 2008

Wat zijn we gegroeid… Het gaat dus goed met de Partij voor de Dieren. Voor mij een moment om het stokje over te dragen aan een ander.

De laatste anderhalf jaar heb ik mij enorm ingezet, qua uren, voor het structureren van activiteiten van de werkgroep. Ik mag constateren dat met de nieuwsbrief, de On Tour-activiteiten, de werkbezoeken, de gastlessen op scholen en met de waterschapsverkiezingen er veel werk is verricht door de actieve leden. Waarvoor dank. Want die inzet hebben we hard nodig. Hard nodig om te laten zien dat het ons menens is.

Vanzelfsprekend blijf ik actief als werkgroeplid. Echter, dit keer lijkt het mij leuk en waardevol om met een specifiek aandachtsgebied aan het werk te gaan. Daarbij heb ik mijn oog laten vallen op meer informatieverstrekking over het dagelijkse paardenleed. Maar daarover volgt t.z.t. ook meer informatie voor zij die zich daar bij willen aansluiten.

In een volgende nieuwsbrief wordt het nieuwe bestuur aan u voorgesteld.

Rest mij iedereen te bedanken voor alle leuke en persoonlijke contacten, die ik in die periode heb opgedaan. Ik ben ervan overtuigd dat de PvdD van grote betekenis zal zijn voor de rechten van het dier. Een lange weg, maar die zonder onze inzet, geen kans van slagen heeft. Laten we er met zijn allen voor blijven gaan!

Angelique Bolk
Scheidend voorzitter PvdD Zuid-Holland

Gerelateerd nieuws

1ste Internationale anti bontactie in Rotterdam

Ook de Partij voor de Dieren was aanwezig bij de stille mars op 28 november in Rotterdam. Want voor iedereen die denkt dat bo...

Lees verder

Huizenga On-Tour – Schiedam - Zaterdag 6 december 2008

Tussen elf uur en half twee stonden we met onze informatiestand bij de Passage in Schiedam. In het begin was het vrij rustig ...

Lees verder