Politiek Cafe in Leiden met Esther Ouwehand Tweede Kamerlid van de Partij voor de Dieren


27 februari 2010


De laatste vragen….

Leiden, 26 februari 2010 - Leiden is een van de zes gemeenten waar de Partij voor de Dieren meedoet aan de Gemeenteraadsverkiezingen.
Wat wil deze partij eigenlijk gaan doen in Leiden? Zet de Partij voor de Dieren zich alleen maar in voor het welzijn van dieren of heeft de partij ook andere onderwerpen waar ze verbetering in wil aanbrengen?
Om deze en alle andere vragen te beantwoorden organiseert de Partij voor de Dieren voor alle inwoners van Leiden aanstaande maandagavond 1 maart vanaf 20.00 uur een Politiek Café in restaurant Piccolino (Noordeinde 30).

Dick de Vos en Estefanía Pampín Zuidmeer, de lijsttrekker en nr. 2 op de kandidatenlijst zullen, samen met Esther Ouwehand, Tweede Kamerlid van de Partij voor de Dieren en inwoonster van Leiden, al uw vragen beantwoorden.
Ook zullen de speerpunten uit het verkiezingsprogramma gepresenteerd en toegelicht worden en is er ruimte voor discussie en suggesties.

Tevens kunt u voor 5 euro genieten van heerlijke vegetarische Italiaanse hapjes en een drankje.

De Partij voor de Dieren staat voor een duurzame en solidaire wereld.

Gerelateerd nieuws

Meer groen, niet minder!

Den Haag, 25 februari. Degene die leefbaarheid associeert met meer beton en asfalt, heeft het goed mis, aldus de Partij voor ...

Lees verder

Daniëlle van Schutterhoef wint fotowedstrijd “Dieren in de winter”.

Leiden, 1 maart 2010 - Met een foto van een kat, die vanuit het raam loert op een merel op haar balkon heeft Daniëlle va...

Lees verder