Victor Hooftman op de radio in politiek café 3 maart in de Hoekse Waard


12 februari 2007
zaterdag 3 maart a.s. van 10.00-12.00 uur.
Locatie: café De Platte Reedijk, Reedijk 21, 3274 KE Heinenoord
Het is inmiddels een goede gewoonte van radio Hoeksche Waard om rond de gemeenteraadsverkiezingen politieke cafés te organiseren. Ook de provincie ‘leeft’ in de Hoeksche Waard, getuige de belangstelling voor het debat rond de streekplanherziening in Mijnsheerenland, oktober 2006. De luisteraars rekenen er op dat ook rond de komende verkiezingen voor de provinciale staten een dergelijk politiek café zal worden georganiseerd, zeker nu de Hoeksche Waard de afgelopen maanden veelvuldig is besproken in vergaderingen van gedeputeerde en provinciale staten.
Alle politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen nodigen wij uit om daarbij aanwezig te zijn. Iedere politieke partij kan een of meerdere personen afvaardigen. De forumdiscussie zal gaan over diverse onderwerpen die voor de (toekomst van de) Hoeksche Waard van belang zijn, zoals bovenregionaal bedrijventerrein, A4-zuid, nationaal landschap, woningbouw, deelname van de provincie aan (natuur)projecten en recreatieve (on)mogelijkheden op het eiland, .
Tijdens de debatten kan het publiek in discussie gaan met de forumleden. Het politiek café wordt rechtstreeks uitgezonden

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

    Abonneer op de nieuwsbrief