boom bijna gekapt met neste­lende vogels in een tuin in Ommoord


15 april 2007
Eén van onze leden in Ommoord Rotterdam had problemen omdat de corporatie daar, Vestia, bomen wilde kappen. Ons lid nam contact met ons op en samen hebben we actie ondernomen. De kap van de bomen is nu uitgesteld en de nestelende vogels zijn gered. Zij berichte ons:
We hebben eindelijk resultaat geboekt Na vele e-mails en telefoontjes-naar jou, de ministerie van landbouw,Jaennne (stichting bomenridders red), en andere mensen,en de druk op Vestia is het toch uitgesteld tot het naseizoen. Ik wil jou (de PvdD red) ,namens mij en de vogels heel hartelijk danken voor je inzet en tijd. Verder wens ik je veel succes in de Partij voor de Dieren.
Dit is toch leuk om te lezen ! We moeten onze successen ook vieren. Dit lid stuurde een kaart op die je ziet afgebeeld in naast het bericht.

Gerelateerd nieuws

Blaffen bij het Provinciehuis: hoe de installering van een PvdD-statenlid zich onderscheidt van die van anderen

De stilte van een leeg plein Den Haag, 15 maart 2007. Het is half negen, en een frisse donderdagochtend. Op het plein voor he...

Lees verder

Onderwerp Verleende ontheffing door de Provincie Zuid-Holland op grond van de Flora- en Faunawet ex artikel 68 aan het Nederlands Loodswezen B.V. te Rotterdam op 22 februari 2007.

Aan: het college van Gedeputeerde Staten Toelichting Op grond van de bovenstaande ontheffing, is het mogelijk gemaakt da...

Lees verder