De Partij voor de Dieren begint campagne voor de gemeen­te­raads­ver­kie­zingen in Leiden


9 februari 2010

Op zaterdag 13 februari 2010 start de Partij voor de Dieren haar campagne voor de Gemeenteraadsverkiezing van 3 maart aanstaande. Dit gebeurt door middel van de vertoning van de film Meat the Truth in Thais restaurant Buddhas in Leiden in combinatie met een heerlijk diner. De film wordt ingeleid door Esther Ouwehand, Tweede Kamerlid van de Partij voor de Dieren.

De klimaatfilm Meat the Truth, een initiatief van het wetenschappelijk bureau van de partij en gepresenteerd door Marianne Thieme, heeft inmiddels verschillende onderscheidingen en prijzen in de wacht gesleept. De spraakmakende documentaire, die aantoont dat de veehouderij één van de grootste veroorzakers is van klimaatverandering, is in vele landen over de gehele wereld vertoond, waaronder op de klimaattop in Kopenhagen.

Napraten over de film en vragen stellen aan Esther Ouwehand kan onder het genot van een heerlijk Thais tweegangendiner. Ook zullen aanwezig zijn: Dick de Vos en Estefania Pampin Zuidmeer, respectievelijk de nummers een en twee op de lijst van de Partij voor de Dieren voor Gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart aanstaande. Zij zullen het Leidse programma presenteren.

Aanmelden voor 9 februari via leideneo@partijvoordedieren.nl. Je ontvangt dan een bevestiging.

Prijs film & diner: 25 euro (exclusief drankjes)

Zaterdag 13 februari 2010
Restaurant Buddhas, Botermarkt 20, 2311 Leiden, 071 5140047

Programma:
17.00 uur inloop: 2 welkomstsnacks aangeboden door de Partij voor de Dieren
17.30 uur welkomstwoord Esther Ouwehand
18.30 – 19.00 discussie onder leiding van Esther Ouwehand en Dick de Vos
19.00 uur start diner

Gerelateerd nieuws

PvdD bepleit landelijke inzet ‘dierenpolitie’

Op initiatief van wethouder Joost Eerdmans wordt in Capelle aan den IJssel een proef gestart met een zogenaamde dierenpolit...

Lees verder

Klimaatfilm ‘Meat the truth’ bij Grote Pyr

Op zondag 14 februari kunt u om 15.00 uur de klimaatfilm ‘Meat the truth’ bekijken in het ecologisch woon/werkpan...

Lees verder