De Partij voor de Dieren zoekt mensen op


8 oktober 2008

Hoe vindt u dat het gesteld is met het dierenwelzijn in Nederland? De PvdD gaat hierover graag met u in discussie! Met een prikkelende stand wil zij laten zien wat er nog te verbeteren valt als het gaat om zaken als dierenleed, natuurbeheer en -bescherming. Enthousiaste leden van de werkgroep Zuid-Holland gaan vanaf zaterdag 11 oktober op tournee in de provincie. Die dag zullen zij als eerste de gemeente Alblasserdam aandoen.

Tussen 10.30 en 15.00 kunt u terecht om u te laten informeren over de noodzaak en activiteiten van de snelst groeiende politieke partij van Nederland. Wist u bij voorbeeld dat er in november weer meer dan 4 miljoen nertsen zullen worden gedood om hun vacht? En dat terwijl meer dan 80% van de Nederlanders zich uitspreekt tegen het fokken van dieren om hun pels! Helaas bleek ook weer op afgelopen Prinsjesdag dat de aandacht voor natuur en milieu bij de regerende partijen bedroevend laag is. De Partij voor de Dieren kan en wil hier, met uw hulp, graag wat aan doen!

Bezoek daarom de stand en neem een gratis informatie-KOERANT mee. Tevens zijn er diverse artikelen te koop ter ondersteuning van de partij. Wilt u nog meer doen voor de dieren? Word dan ter plaatse lid en u ontvangt een cadeau naar keuze! Of wellicht heeft u wat tijd om zelf actief te worden voor de werkgroep. Ook daarvoor kunt u terecht bij de stand in het centrum van Alblasserdam.

Gerelateerd nieuws

Boeren Planten Bomen

Doel van de actie Boeren Planten Bomen is het stimuleren van particulieren en agrariërs om inheems plantmateriaal te kop...

Lees verder

Provincie steunt plan Partij voor de Dieren voor behalen ecologische doelstellingen in Zuid-Holland

Den Haag, 9 oktober 2008 – De Partij voor de Dieren in Zuid-Holland wil dat het provinciebestuur harder zijn best doet ...

Lees verder