Extra Nieuws­brief over uitslag Water­schaps­ver­kie­zingen!


30 november 2008

Beste leden van de Partij voor de Dieren,

De Partij voor de Dieren heeft bij de waterschapsverkiezingen in Hoogheemraadschap van Delfland 2 zetels gehaald en in het Hoogheemraadschap van Rijnland 1 zetel!
De voorlopige uitslag werd zaterdag 29 november bekend gemaakt. Totaal kregen we 7.829 stemmen in Delfland en 9.908 stemmen in Rijnland.

Een fantastische prestatie waar wij ongelofelijk blij mee zijn!

Hierbij willen we iedereen bedanken voor jullie stem en steun! En vooral ook de mensen die mee hebben geholpen met de verkiezingscampagne. Met onze bescheiden middelen hebben we er samen toch maar mooi weer een stem voor de dieren binnengehaald op twee hele belangrijke plekken. Honderdduizenden muskusratten, vissen, kikkers, salamanders, vogels en vele andere diersoorten zijn van ons afhankelijk en krijgen met de zetels in het bestuur van de waterschappen eindelijk een woordvoerder!

Klik hier voor meer informatie over Delfland.
Klik hier voor meer informatie over Rijnland.

In totaal deed de Partij voor de Dieren mee met de verkiezingen in 6 van de 26 waterschappen. Ook in de waterschappen Hunze en Aa’s (1 zetel), Zuiderzeeland (1 zetel), Stichtse Rijnlanden (1 zetel) en Amstel, Gooi en Vecht (2 zetels!) kregen de dieren eindelijk een stem. De definitieve uitslag wordt op 2 december bekend gemaakt.

Gerelateerd nieuws

Ruimere melkquota: klimaat en natuur zijn kind van de rekening

De Europese landbouwministers hebben tijdens de landbouwraad gisteren besloten om het melkquotum per 1 april 2015 volledig af...

Lees verder

Partij voor de Dieren blij met succes in waterschappen Delfland en Rijnland

Den Haag 1 december 2008. De Partij voor de Dieren (PvdD) heeft bij de waterschapsverkiezingen een geweldig resultaat behaald...

Lees verder