Partij voor de Dieren blij met succes in water­schappen Delfland en Rijnland


30 november 2008

Den Haag 1 december 2008. De Partij voor de Dieren (PvdD) heeft bij de waterschapsverkiezingen een geweldig resultaat behaald. In de twee van de 3 Zuid-Hollandse waterschappen had de Partij voor de Dieren een kandidatenlijst en in beide waterschappen zijn nu vertegenwoordigers van de Partij voor de Dieren. In Rijnland 1 en in Delfland zelfs 2 bestuursleden.

In de waterschappen wil de Partij voor de Dieren meer aandacht voor dierenwelzijn, natuur en milieu inbrengen zoals diervriendelijk oeverbeheer, schoner water, een einde aan de geldverslindende en wrede muskusrattenjacht en het ontmoedigen van de pleziervisserij. De partij ziet de vertegenwoordiging in de waterschappen als een verdieping van haar werk en een kans om dierenwelzijn ook in het waterschap de aandacht te geven die het verdient.

Fractievoorzitter PvdD Bart Canton van Delfland: “Deze uitslag toont aan dat steeds meer mensen dierenwelzijn, natuur en milieu belangrijk vinden en het kan en moet ook anders! Daar ga ik me voor 100% voor inzetten.”Fractievoorzitter PvdD Dick de Vos van Rijnland: “Dit is dé kans om dierenwelzijn ook op de agenda van het waterschap te krijgen.”

Gerelateerd nieuws

Extra Nieuwsbrief over uitslag Waterschapsverkiezingen!

Beste leden van de Partij voor de Dieren, De Partij voor de Dieren heeft bij de waterschapsverkiezingen in Hoogheemraadschap...

Lees verder

1ste Internationale anti bontactie in Rotterdam

Ook de Partij voor de Dieren was aanwezig bij de stille mars op 28 november in Rotterdam. Want voor iedereen die denkt dat bo...

Lees verder