Muskuseenden vervolg: gemeente Sliedrecht gaat overstag


30 april 2007
Mevrouw Hinke uit Sliedrecht benaderde ons enige tijd geleden voor de tweede maal. Ze was erg bezorgd. Vele muskuseenden waren, zoals u kunt lezen in eerdere berichten, naar een kinderboerderij verplaatst, en vervolgens verdwenen.

Verder had ze nog flinke schade van overgehouden aan de huis (tuin)vredebreuk toen gemeente Sliedrecht, de plantsoenendienst, de eenden uit haar tuin hadden gehaald.

Mevrouw Hinke berichte ons nu dat de eenden vanuit de kinderboerderij zijn uitgezet in een natuurgebied. Ze gaat zelf controleren, ondanks haar leeftijd, haar ziekte en haar slechte ogen, of ze het goed maken en of dit ook zo is. Ze houdt ons op de hoogte.

Verder is de gemeente langsgekomen met een bos bloemen en stuurt binnenkort wat technische mensen langs om de schade te herstellen. Gelukkig !

Mevrouw Hinke heeft het algemene telefoonnummer gevraagd van de PvdD want ze wil lid worden. Want, vindt ze, wij zijn een partij die er echt voor de dieren is.

Gerelateerd nieuws

Gesprek met de Nieuwe Unie over het afvangen van de duiven

We hebben vandaag een gesprek gehad met Evert Peereboon, wijkmanager van de Nieuwe Unie, een grote corporatie in Rotterdam, o...

Lees verder

Schriftelijke vragen muskusrattenbestrijding

Onderstaand de schriftelijke vragen die we naar het college van Gedeputeerde Staten gestuurd hebben over de huidige aanpak va...

Lees verder