Paasactie in Rotterdam, Den Haag en Leiden


29 maart 2010

Afgelopen zaterdag hebben we in de provincie Zuid-Holland een zeer geslaagde Paasaktie gehouden. In Rotterdam, Leiden en Den Haag werden paaseitjes uitgedeeld met een flyer waarop de codes stonden van de verschillende eieren die er in Nederland verkocht worden.

Namelijk code 0; de biologische eieren, code 1; de vrije uitloop eieren en code 2; de scharreleieren. Veel mensen dachten dat ze het juist goed deden door scharreleieren te kopen. Vandaag hebben we aan een heel groot publiek uit kunnen leggen dat de term scharrelei door de industrie wordt gebruikt om mensen te misleiden, de kippen staan namelijk binnen met 9 kippen per vierkante meter! Dus geen vrij leven!

Veel mensen voelden zich beduveld door de industrie die dus eieren verkoopt van zogenaamde vrij levende kippen terwijl hier geen sprake van is. Maar ook veel mensen gesproken die al lang code 0 eieren kopen en trouw op de Partij voor de Dieren stemmen!

Verder was de sfeer prima. Met een mooi voorjaarszonnetje hebben we in Rotterdam met 13 man/vrouw staan uitdelen en ook in de andere steden was de sfeer goed. Zuid-Holland weet waar de Partij voor de Dieren voor staat en heel wat mensen gaan op ons stemmen op 9 juni en daar doen we het voor. Het was een prima dag!

Foto's: Jurgen Dorrenboom

Gerelateerd nieuws

Gemeente Zuidplas lapt regels Flora- en faunawet aan laars

Den Haag, 16 maart 2010 – De gemeente Zuidplas lapt de regels van de Flora- en faunawet aan de laars door sloop- en b...

Lees verder

Partij voor de Dieren Provinciale Staten Zuid-Holland zoekt fractieondersteuners!

De Partij voor de Dieren is de eerste politieke partij in de wereldgeschiedenis die het menscentrale denken heeft vervangen...

Lees verder