Partij voor de Dieren Den Haag klaar voor de gemeen­teraad


2 maart 2010

Den Haag, 2 maart 2010 – Nu de stemlokalen voor de gemeenteraadsverkiezingen bijna worden geopend gaat de Partij voor de Dieren vol vertrouwen de Haagse verkiezingsnâch in. Met om 20.30 een D(ier)J optreden in café Zéta en om 22.15 een lijsttrekkersdebat in SuperMarkt maakt de Haagse lijsttrekker Marieke de Groot zich op voor de eindstrijd.

‘We staan in de peilingen op bijna twee zetels en dat vraagt om een feestje. Wie weet, misschien worden we wel groter dan het CDA in Den Haag!’. De Groot heeft daarom ook veel zin in haar optreden als D(ier)J in café Zéta. ’Het dak gaat eraf’ belooft ze met een grote grijns.

Nâchstemmûh
Om middernacht zal De Groot samen met nr. 2 van de lijst Jet Barkel haar stem gaan uitbrengen tijdens het nachtstemmen in het Koorenhuis.

Verkiezingsuitslag
Tijdens een feest voor alle kandidaten en vrijwilligers van de partij zal op 3 maart vanaf 21.00u de verkiezingsuitslag in spanning worden afgewacht in restaurant Perroni.

Gerelateerd nieuws

Daniëlle van Schutterhoef wint fotowedstrijd “Dieren in de winter”.

Leiden, 1 maart 2010 - Met een foto van een kat, die vanuit het raam loert op een merel op haar balkon heeft Daniëlle va...

Lees verder

Partij voor de Dieren vertegenwoordigd in gemeenteraad Den Haag en Leiden

Den Haag, 4 maart 2010 - De gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart hebben het beoogde resultaat opgeleverd voor de Partij vo...

Lees verder