Uitno­diging Sea the Truth 10 januari!


22 november 2010
Beste dierenvrienden, partijleden en andere geïnteresseerden,
Komt u ook naar de vertoning van de film Sea the Truth in het Provinciehuis in Den Haag?
In Sea the Truth staat de conditie van onze zeeën en oceanen centraal.
Toonaangevende wetenschappers geven aan dat als we in het huidige tempo vis blijven vangen en eten, de oceanen en zeeën binnen 40 jaar leeggevist zullen zijn!
Sea the Truth is het vervolg op Meat the Truth, de film die het verband
aangeeft tussen veehouderij en het klimaatprobleem. Beide producties van de Nicolaas G. Pierson Foundation (NGPF), het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren, wijzen op de urgentie van een andere omgang met dieren, natuur en milieu.
Vanaf 18.30 uur wordt u verwelkomd met koffie of thee. Om 19.00 uur begint de vertoning van de film. Na afloop is er gelegenheid om van
gedachten te wisselen over de film. Voor u een uitgelezen moment om kritische vragen te stellen. Uw inbreng zal zeker worden gewaardeerd.
De vertoning is niet alleen voor leden; introduce’s zijn ook van harte welkom!
Als u bij de vertoning van de film aanwezig wilt zijn, stuurt u dan voor 15 december een email met uw naam en aantal personen naar:
partijvoordedieren@pzh.nl. U ontvangt dan een bevestiging per email retour. Let op: er zijn slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar!

Hartelijke groet,
Carla van Viegen
Fractievoorzitter Partij voor de Dieren
Provinciale Staten Zuid-Holland

Gerelateerd nieuws

Eenzijdige informatie door provincie over Rijnlandroute

Een advertentie van de provincie over de Rijnlandroute, die deze week in diverse huis-aan-huisbladen in de regio Leiden ver...

Lees verder

Partij voor de Dieren: massaslachting en vergassing ganzen onacceptabel

Den Haag, 26 november 2010 - De provincie Zuid-Holland is van plan in 2011 duizenden ganzen af te laten schieten en te late...

Lees verder