Carla van Viegen


Lijst­trekker en huidig frac­tie­voor­zitter

Carla van Viegen (1959) is psycholoog en in het dagelijks leven werkzaam als zelfstandig coach en trainer van (managent)teams en bij persoonlijke en werkgerichte (levens)vragen van mensen.

Carla is sinds 2007 fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in Provinciale Staten en daarnaast sinds 2014 gemeenteraadslid voor de Partij voor de Dieren in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Vanuit een sterke persoonlijke 'drive' zet ze zich met veel liefde en toewijding in voor de belangen van dieren, natuur en milieu, voor een gezonde leefomgeving voor mens en dier en voor kwetsbare groepen mensen in onze samenleving.

Commissies: Klimaat Natuur Milieu en Bestuur Maatschappij Middelen

Ze is bereikbaar via: c.vanviegen@partijvoordedieren.nl of ahk.van.viegen@pspzh.nl.

Gerelateerd

Geen ‘koe­handel’ met Nieuw­koopse stik­stof­ruimte

Den Haag, 11 januari 2021 – De provincie Zuid-Holland moet de vrijkomende stikstofruimte vanuit de veehouderij niet verhandelen ten gunste van nieuwe uitstoot, maar ten gunste van de natuur. Dat stelt de Partij voor de Dieren in Zuid-Holland na berichtgeving over ‘koehandel’ met stikstofruimte door boeren nabij het internationaal beschermde Natura 2000-gebied De Nieuwkoopse Plassen en de Haeck. De...

Bijdragen Moties Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Vragen Nieuws