Carla van Viegen


Lijst­trekker en huidig frac­tie­voor­zitter

Carla van Viegen (1959) is psycholoog en in het dagelijks leven werkzaam als zelfstandig coach en trainer van (managent)teams en bij persoonlijke en werkgerichte (levens)vragen van mensen.

Carla is sinds 2007 fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in Provinciale Staten en daarnaast sinds 2014 gemeenteraadslid voor de Partij voor de Dieren in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Vanuit een sterke persoonlijke 'drive' zet ze zich met veel liefde en toewijding in voor de belangen van dieren, natuur en milieu, voor een gezonde leefomgeving voor mens en dier en voor kwetsbare groepen mensen in onze samenleving.

Commissies: Duurzame Ontwikkeling, Ruimte en Leefomgeving, Bestuur en Middelen

Ze is bereikbaar via: c.vanviegen@partijvoordedieren.nl of ahk.van.viegen@pspzh.nl.

Gerelateerd

Ook subsidie voor alter­na­tieve melk- en zuivel­pro­ducten

Den Haag, 19 maart 2020 – Europese landbouwsubsidies die via de provincie worden verstrekt, sluiten verduurzaming van plantaardige alternatieven voor melk en zuivelproducten uit. De Partij voor de Dieren in Zuid-Holland is het daar niet mee eens en heeft over deze kwestie vragen gesteld. Dergelijke subsidies zijn juist bedoeld voor verduurzaming als de zogeheten eiwittransitie. Bovendien profiter...

Bijdragen Moties Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Vragen Nieuws