Carla van Viegen


Lijst­trekker en huidig frac­tie­voor­zitter

Carla van Viegen (1959) is psycholoog en in het dagelijks leven werkzaam als zelfstandig coach en trainer van (managent)teams en bij persoonlijke en werkgerichte (levens)vragen van mensen.

Carla is sinds 2007 fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in Provinciale Staten en daarnaast sinds 2014 gemeenteraadslid voor de Partij voor de Dieren in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Vanuit een sterke persoonlijke 'drive' zet ze zich met veel liefde en toewijding in voor de belangen van dieren, natuur en milieu, voor een gezonde leefomgeving voor mens en dier en voor kwetsbare groepen mensen in onze samenleving.

Commissies: Klimaat Natuur Milieu en Bestuur Maatschappij Middelen

Ze is bereikbaar via: c.vanviegen@partijvoordedieren.nl of ahk.van.viegen@pspzh.nl.

Gerelateerd

Zondag 6 december Digitale lezing 'Emoties bij Dieren' door bioloog Jan van Hooff

Den Haag, 23 november 2020 – Op zondag 6 december om 14.00 uur zal de bekende bioloog en primatoloog Jan van Hooff een digitale lezing geven over ‘emoties bij dieren’, die ook via de live stream voor eenieder is te volgen. De lezing wordt georganiseerd door de Zuid-Hollandse Statenfractie van de Partij voor de Dieren in Zuid-Holland. De fractie van de Partij voor de Dieren is zeer verheugd dat Pr...

Bijdragen Moties Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Vragen Nieuws