Carla van Viegen


Lijst­trekker en huidig frac­tie­voor­zitter

Carla van Viegen (1959) is psycholoog en in het dagelijks leven werkzaam als zelfstandig coach en trainer van (managent)teams en bij persoonlijke en werkgerichte (levens)vragen van mensen.

Carla is sinds 2007 fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in Provinciale Staten en daarnaast sinds 2014 gemeenteraadslid voor de Partij voor de Dieren in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Vanuit een sterke persoonlijke 'drive' zet ze zich met veel liefde en toewijding in voor de belangen van dieren, natuur en milieu, voor een gezonde leefomgeving voor mens en dier en voor kwetsbare groepen mensen in onze samenleving.

Commissies: Klimaat Natuur Milieu en Bestuur Maatschappij Middelen

Ze is bereikbaar via: c.vanviegen@partijvoordedieren.nl of ahk.van.viegen@pspzh.nl.

Gerelateerd

Partij voor de Dieren maakt zich zorgen om visstand in Biesbosch

Den Haag, 23 mei 2022 – De Partij voor de Dieren in Zuid-Holland maakt zich zorgen om de visstand in de Biesbosch. Omdat het een Nationaal Park en Natura 2000-gebied is, moet de provincie het gebied beschermen, inclusief de vissen. De Partij voor de Dieren wil weten hoe het staat met de aantallen en soorten vis in de Biesbosch en met de gunstige staat van instandhouding van bedreigde vissoorten, d...

Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws