Carla van Viegen


Lijst­trekker en huidig frac­tie­voor­zitter

Carla van Viegen (1959) is psycholoog en in het dagelijks leven werkzaam als zelfstandig coach en trainer van (managent)teams en bij persoonlijke en werkgerichte (levens)vragen van mensen.

Carla is sinds 2007 fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren in Provinciale Staten en daarnaast sinds 2014 gemeenteraadslid voor de Partij voor de Dieren in de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Vanuit een sterke persoonlijke 'drive' zet ze zich met veel liefde en toewijding in voor de belangen van dieren, natuur en milieu, voor een gezonde leefomgeving voor mens en dier en voor kwetsbare groepen mensen in onze samenleving.

Commissies: Klimaat Natuur Milieu en Bestuur Maatschappij Middelen

Ze is bereikbaar via: c.vanviegen@partijvoordedieren.nl of ahk.van.viegen@pspzh.nl.

Gerelateerd

Partij voor de Dieren: maat­re­gelen nemen tegen dood­maaien reekalfjes

Den Haag, 17 juni 2021 - Op een stuk grasland in Rockanje zijn onlangs tijdens het maaien tot twee keer toe in één week reekalfjes gedood. De Partij voor de Dieren in Zuid-Holland wil dat de provincie maatregelen neemt om dergelijk vreselijk dierenleed te voorkomen. Een fietsster uit Rockanje reed op een zondagavond langs een pas gemaaid veld en zag een ree voorover staan. Daarom ging ze kijken. ...

Bijdragen Moties Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Vragen Nieuws