Hanke Hoog­erwerf


Statenlid

Hanke Hoogerwerf (1971) werkt op het gebied van omgevingsrecht en woont met haar gezin op Scheveningen, waar zij de organisatie Plastic uit Zee heeft opgericht.

Hanke Hoogerwerf is sinds 2009 actief bij de werkgroep Den Haag en sinds 2014 lid van het afdelingsbestuur van Zuid-Holland. Sinds 2015 is ze gekozen als volksvertegenwoordiger voor de Partij voor de Dieren in het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland.

Ze komt al zo lang ze zich kan herinneren op voor dieren. De biodiversiteit staat in het dichtbevolkte Zuid-Holland onder druk, daarom wil Hanke zich in de Provinciale Staten inzetten voor het behoud van ruimte, natuur en een schone leefomgeving. Daarnaast vindt Hanke het belangrijk dat óók in Zuid-Holland aan de allerzwaksten in onze samenleving, de dieren, een stem wordt gegeven.

Hanke is te bereiken via hmm.hoogerwerf@pspzh.nl.

Gerelateerd

Partij voor de Dieren doet mee aan 'Seeing the Stars'in Leiden

Den Haag, 22 september 2022 – De provinciale fractie van de Partij voor de Dieren in Zuid-Holland is aanwezig bij het evenement ‘Seeing the stars’ in Leiden op zondag 25 september: licht uit sterren aan! Alle lichten in Leiden worden gedoofd om het mogelijk te maken de sterrenhemel te zien. Het overmatig en onnodig gebruik van licht heeft grote gevolgen op de maatschappij, hierbij valt te denken ...

Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Initiatiefvoorstellen Vragen Nieuws