Hanke Hoog­erwerf


Statenlid

Hanke Hoogerwerf (1971) werkt op het gebied van omgevingsrecht en woont met haar gezin op Scheveningen, waar zij de organisatie Plastic uit Zee heeft opgericht.

Hanke Hoogerwerf is sinds 2009 actief bij de werkgroep Den Haag en sinds 2014 lid van het afdelingsbestuur van Zuid-Holland. Sinds 2015 is ze gekozen als volksvertegenwoordiger voor de Partij voor de Dieren in het algemeen bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland.

Ze komt al zo lang ze zich kan herinneren op voor dieren. De biodiversiteit staat in het dichtbevolkte Zuid-Holland onder druk, daarom wil Hanke zich in de Provinciale Staten inzetten voor het behoud van ruimte, natuur en een schone leefomgeving. Daarnaast vindt Hanke het belangrijk dat óók in Zuid-Holland aan de allerzwaksten in onze samenleving, de dieren, een stem wordt gegeven.

Hanke is te bereiken via hmm.hoogerwerf@pspzh.nl.

Gerelateerd

Zondag 6 december Digitale lezing 'Emoties bij Dieren' door bioloog Jan van Hooff

Den Haag, 23 november 2020 – Op zondag 6 december om 14.00 uur zal de bekende bioloog en primatoloog Jan van Hooff een digitale lezing geven over ‘emoties bij dieren’, die ook via de live stream voor eenieder is te volgen. De lezing wordt georganiseerd door de Zuid-Hollandse Statenfractie van de Partij voor de Dieren in Zuid-Holland. De fractie van de Partij voor de Dieren is zeer verheugd dat Pr...

Bijdragen Moties Vragen Nieuws
Bijdragen Moties Vragen Nieuws